Garanția produselor

Toate produsele comercializate de către magazinul online homevast.ro beneficiază de condiţii de garanţie conform legislaţiei în vigoare și condiţiilor comerciale ale producătorilor şi distribuitorilor – toate produsele sunt noi, în ambalaje originale.

Termenul de garanţie al produselor este între 12-36 luni şi este specificat pe pagina fiecărui produs, la secţiunea specificaţii. Termenul de garanţie este valabil pe baza facturii şi este specificată pe aceasta pentru fiecare produs în parte. Este valabilă de la data emiterii facturii.

Garanţia se acordă conform legislaţiei române în vigoare la data cumpărării, se aplică numai dacă produsul este folosit corespunzător și este valabilă numai însoţită de numărul comenzii şi dovada plăţii produsului (factură/ chitanţă curier/ bon fiscal).

În cazul defectării în condiţii normale de utilizare, pe durata perioadei de garanţie, produsul se va înlocui gratuit. În cazul în care produsul nu este disponibil, iar consumatorul nu doreşte înlocuirea produsului defect cu un alt produs, contravaloarea produsului va fi returnată în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

Situații care duc la ieșirea din garanţie a produsului:

  • Nerespectarea condiţiilor de manipulare, transport, păstrare, instalare, exploatare şi întreţinere.
  • Produsul prezintă deteriorări cauzate de accidente mecanice, lovituri, socuri, pătrunderi de lichide, expuneri la foc, utilizare gresită sau neglijentă, schimbări voite ale stării aparatului, păstrarea în condiţii improprii.
  • Intervenţii executate de către persoane neautorizate.
  • alimentarea aparatului cu energie electrica la parametri care depasesc limitele indicate de producator (varfuri de tensiune si/sau suprasarcini, provocate de intreruperea, alimentarea sau realimentarea cu energie electrica, de descarcari electrice atmosferice, de scurt-circuite survenite in instalatia electrica etc.).
  • conectarea I folosirea produsului impreuna cu alte echipamente, instalate necorespunzator si/sau a caror defectiune/functionare neconforma a determinat in totalitate sau partial, defectiunea reclamata de catre cumparator.

Ai nevoie de mai multe informaţii? Contactează-ne!

0