Garanția produselor

Avem incredere in calitatea produselor noastre, pe care le folosim si noi in locuintele noastre, si credem intr-o utilizare cat mai indelungata a acestora.
Totusi, pot aparea si exceptii, iar produsele sa nu mai functioneze corespunzator.
Daca, din nefericire, va gasiti in aceasta situatie, va rugam sa cititi cu atentie etapele returnarii in garantie, detaliate mai jos.

Inainte de a returna produsul, asigurati-va ca sunt respectate conditiile necesare pentru acordarea garantiei, descrise mai jos precum si in certificatul de garantie livrat impreuna cu produsul (pe care il puteti descarca si de aici)!

Toate produsele comercializate de către magazinul online homevast.ro beneficiază de condiţii de garanţie conform legislaţiei în vigoare și condiţiilor comerciale ale producătorilor şi distribuitorilor – toate produsele sunt noi, în ambalaje originale.

Termenul de garanţie al produselor este între 12-36 luni şi este specificat pe pagina fiecărui produs, la secţiunea specificaţii. Termenul de garanţie este valabil pe baza facturii şi este specificată pe aceasta pentru fiecare produs în parte. Este valabilă de la data emiterii facturii.

Garanţia se acordă conform legislaţiei române în vigoare la data cumpărării, se aplică numai dacă produsul este folosit corespunzător și este valabilă numai însoţită de numărul comenzii şi dovada plăţii produsului (factură/ chitanţă curier/ bon fiscal).

În cazul defectării în condiţii normale de utilizare, pe durata perioadei de garanţie, produsul va fi reparat sau se va înlocui gratuit. În cazul în care produsul nu poate fi reparat si nu este disponibil altul nou, contravaloarea produsului va fi returnată în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

Situații care duc la ieșirea din garanţie a produsului:

 • Nerespectarea condiţiilor de manipulare, transport, păstrare, instalare, exploatare şi întreţinere.
 • Produsul prezintă deteriorări cauzate de accidente mecanice, lovituri, socuri, pătrunderi de lichide, expuneri la foc, utilizare gresită sau neglijentă, schimbări voite ale stării aparatului, păstrarea în condiţii improprii.
 • Intervenţii executate de către persoane neautorizate.
 • Alimentarea aparatului cu energie electrică la parametri care depăşesc limitele indicate de producător (varfuri de tensiune şi/sau suprasarcini, provocate de întreruperea, alimentarea sau realimentarea cu energie electrică, de descărcări electrice atmosferice, de scurt-circuite survenite în instalaţia electrică etc.).
 • Conectarea I folosirea produsului împreună cu alte echipamente, instalate necorespunzător şi/sau a căror defecţiune/funcţionare neconformă a determinat în totalitate sau parţial, defecţiunea reclamată de către cumpărător.

Dacă totul este in regulă, vă rugăm să descărcati, să completati şi să ne trimiteţi prin email formularul pentru retur in garanţie sau să completati formularul de mai jos:

  CAPTCHA ImageChange Image

  Timpul de raspuns in cazul unei solicitari pentru retur in garantie este de 24-48 de ore, in zilele lucratoare, depinzand de gradul de ocupare din perioada respectiva (de exemplu Black Friday, sarbatori legale etc.).
  Timpul necesar constatarii, dupa receptia produsului, este de 48-72 de ore, depinzand, de asemenea, de gradul de ocupare din perioada respectiva.
  Timpul pentru solutionarea returului este intre 3 si 15 zile, in functie de solutia posibila (reparatie sau inlocuire) si, daca este cazul, de disponibilitatea in stoc a produsului de inlocuit.

  Aveţi nevoie de mai multe informaţii? Contactaţi-ne!

  Certificat de garantie

  Fomular retur in garanţie

  0