Livrarea produselor

  1. Livrarea prin Curier Rapid pe teritoriul Romaniei

Comenzile realizate, confirmate si procesate pana la ora 15:00 sunt expediate in aceeasi zi (lucratoare) si ajung la destinatie in aproximativ 24-48 ore.
Comenzile realizate, confirmate si procesate dupa ora 15:00 sunt expediate in ziua urmatoare(lucratoare) si ajung la destinatie in aproximativ 24-48 ore.
Aveti posibilitatea sa verificati in timp real statusul expeditiei!

Comenzile sunt procesate si expediate numai in zilele lucratoare (luni-vineri, exclus weekend si sarbatori legale).

Pretul transportului se calculeaza astfel:

Modalitate livrareBUCURESTI SI ZONA
METROPOLITANA
(RON)
ALTE LOCALITATI
(RON)
PostaPanduri.ro – Livrare in pachetomat
(similar EasyBox)
1315
Livrare la domiciliu (Cargus/Bookurier)1720*
Livrare la domiciliu (Sameday)2626*
Livrare in EasyBox (Sameday)1919
Valoare minima comanda pentru transport gratuit300300
* In cazul livrarii la domiciliu, pentru localitatile indepartate este posibil sa se perceapa suprataxa de catre companiile de curierat pentru kilometri suplimentari
  1. Ridicare comanda online de la sediul nostru din Mogosoaia, Ilfov

Atentie!
De la sediul nostru se pot doar ridica produsele comandate si achitate in prealabil pe site. Nu puteti face plata cu numerar sau cu cardul la sediul nostru!

Dupa ce ati plasat comanda pe site si dupa confirmarea ei, aceasta poate fi ridicata direct de la sediul nostru. Veti primi o notificare pe e-mail sau telefonic atunci cand comanda este pregatita pentru ridicare.
Adresa noastra este: Mogosoaia, str. Primaverii, nr. 3, judetul Ilfov, cod postal 077135.
Pentru ridicarea comenzilor, programul nostru este de luni pana vineri, intre orele 10:00 si 14:00. Daca doriti sa ridicati o comanda sau sa ne vizitati in afara programului sau in weekend, va rugam sa ne contactati la telefon 0722306338.

Important: Odata cu lansarea si confirmarea comenzii sau cumpararea directa a produsului, clientul accepta, fara obiectiuni, conditiile si termenii de utilizare, valoarea acceptarii fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre parti. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare, clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual www.homevast.ro.

In momentul plasarii pe site a unei comenzi se primeste un e-mail automat care anunta ca comanda a fost inregistrata si urmeaza sa fie procesata, acest e-mail automat nu reprezinta confirmarea comenzii!

Disponibilitatea afisata pe site este aproximativa si se bazeaza pe stocurile scriptice din ziua precedenta. In cazul in care produsele comandate nu sunt disponibile, veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre operatorii www.homevast.ro cu posibilitatea de acceptare sau refuzare a comenzii.

Ai nevoie de mai multe informatii? Contacteaza-ne!

0