Politica de retur

1. Anularea tranzactiei, daca produsele nu au fost expediate

In cazul in care ati initiat o comanda de pe site si ati efectuat plata prin card, dar doriti anularea tranzactiei si returnarea banilor, iar noi nu am expediat deja produsele, rambursarea sumei poate dura intre 1 si 30 de zile, in functie de politica bancii emitente a cardului dumneavoastra.

Daca produsele au fost deja expediate si doriti totusi sa le returnati, va rugam sa cititi cu atentie instructiunile si conditiile de mai jos! Neindeplinirea sau neacceptarea acestora poate duce la refuzarea returului.

2. Returnarea produselor

Puteti cumpara relaxat mai multe produse sau va puteti razgandi! Acceptam returul produselor in termen de 30 zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii.

Produsele pe care le returnati trebuie să fie în aceeași stare în care le-ati primit!

Nu se accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate, cele care prezinta urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

Returul se face in ambalajul original impreuna cu toate documentele si accesoriile cu care a fost livrat produsul.

Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale cadouri, trebuie returnate si acestea.

Daca ati cumparat mai multe produse de acelasi fel si vreti sa le returnati pe toate, asigurati-va ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Modalitati de returnare
Optiunea privind modalitatea de returnare a coletului apartine in totalitate clientului, acesta fiind cel care va suporta in mod direct pretul transportului, in functie de preturile practicate de operatorul (firma de curierat) ales.

Important: Nu acceptam primirea coletelor trimise cu ramburs!

Nu trimiteți returul înainte de a ne comunica în prealabil ce doriți să returnați!

In cazul acceptarii returului, rambursarea fondurilor se va face in 10-15 zile de la primirea returului, pe cat posibil prin aceeasi metoda folosita la plata. In cazul in care plata s-a facut ramburs, la livrare, rambursarea se va face prin virament bancar intr-un cont indicat de client. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.
Se ramburseaza doar valoarea produselor, fara taxele de transport, atat cea pentru expedierea initiala, cat si cea pentru retur!

Aveti nevoie de mai multe informații? Contactati-ne!

Daca doriti sa returnati un produs, puteti completa formularul de mai jos:

    CAPTCHA ImageChange Image

    … sau puteti Descărca Formularul de Retur si trimite completat pe adresa noastra de email: office@amvast.ro.

    0