Ne-am nascut in primavara lui 2020, in plina pandemie, cand, avand mai mult timp de reflectie, ne-am gandit cum am putea concretiza si, de ce nu, monetiza pasiunea noastra, relativ noua, legata de automatizari si transformarea casei intr-una inteligenta.
Am plecat chiar de la ce ne doream sa facem pentru noi si sa gasim pe piata la acea vreme cand, cel putin in Romania, lucrurile erau destul de la inceput si piata era foarte divizata in privinta caselor smart.
Vazand ce faceau altii pe afara, ne-am dorit si noi sa automatizam cat mai multe procese din viata noastra de zi-cu-zi, in conditiile in care casa era construita deja de circa 8 ani, locuiam in ea si nu ne doream sa ne apucam de spart pereti, tras cabluri si tevi etc., cu atat mai mult cu cat, lockdown fiind, toata familia statea izolata in casa, iar previziunile privind veniturile nu erau tocmai roz.
La acea vreme, repet, primavara lui 2020, existau pe piata fie sisteme complexe de automatizare, dar la preturi astronomice si care, majoritatea, implicau modificari substantiale ale infrastructurii casei, fie solutii punctuale, care acopereau doar o anumita functionalitate (de ex iluminat, incalzire etc.), ceea ce implica o multitudine de aplicatii si interconectarea lor foarte greoaie.
In acest context, cum spuneam, am si avut timp de citit, am aflat despre platforma si ecosistemul Tuya. Aceasta indeplinea majoritiatea cerintelor noastre: gama vasta de dispozitive (chiar si pentru 2020), ce acopereau majoritatea functionalitatilor din locuinta; modificari minime a infrastructurii casei, majoritatea dispozitivelor functionand cu baterii si conectandu-se la routerul WiFi; preturi relaiv mici ale dispozitivelor; configurare usoara;
Am comandat un prim lot de produse, si, dupa o perioada de testare, a inceput aventura noastra pe piata dispozitivelor smart din Romania.
Ca la orice inceput, ne-am confruntat si cu obstacole si au mai fost si mici greseli, dar am incercat sa imbunatatim constant procedurile interne si logistica si ne-am rafinat permanent portofoliul de produse, pastrandu-le doar pe cele care s-au dovedit fiabile atat in urma testarii de catre noi, cat si conform recenziilor clientilor.
Astfel, trei ani mai tarziu, ne putem lauda cu un portofoliu de aproximativ 300 de produse si peste 2000 de clienti, speram noi, incantati de produsele noastre si multumiti de interactiunea cu noi.
Si aventura continua…
Le multumim celor care ne-au acordat incredere, dar si celor care urmeaza sa o faca.
Si, ca sa si marcam intr-un fel aniversarea noastra, acordam 3% discount, la orice comanda, indiferent de alte oferte sau promotii existente, incepand cu 01.03.20223, pana pe 31.12.2023.
Pentru a beneficia de acest discount, introduceti cuponul HOMEVAST3ANI la plasarea comenzii dumneavoastra.
Toate cele bune!
Echipa HomeVast.ro

Mergi la Magazin

0