Despre noi

Suntem o echipă tânără de ingineri şi programatori pasionaţi de tehnologie şi automatizări.
Vrem să arătăm tuturor cât de simplu de atins şi, credem noi, accesibile pot fi siguranţa, confortul şi distracţia pe care le vedem în filme şi pe care le credeam, până nu demult, de domeniul SF-ului.
Ne propunem să vă facem viaţa mai frumoasă cu ajutorul unor echipamente şi sisteme de calitate precum şi prin consultanţă şi suport tehnic, de la primul contact, până la obţinerea satisfacţiei.


Am pornit din pasiune pentru automatizari, gadgeturi si ideea de case inteligente si ne-am axat pe dorinta de a oferi o gama de produse cat mai variata, care sa permita utilizatorilor automatizarea intregii case, nu doar a unor procese sau functii.
Astfel, nu ne-am specializat pe un singur segment (de ex. iluminat, supraveghere sau senzoristica), ci veti gasi in gama noastra produse pentru automatizarea aproape a tuturor aspectelor unei locuinte (electrica, iluminat, securitate, confort, divertisment etc.).
Pe langa dezideratul de a acoperi toate functionalitatile unei locuinte, ne-am dorit si ca acest lucru sa poata fi realizat cat mai usor, pe cat posibil fara interventii asupra infrastructurii casei si cu necesitatea minima pentru un specialist.
Din aceastea rezulta atat costuri mai mici, cat si timp mai scurt de realizare a proiectelor pentru clientii nostri.
Tinand cont de cele de mai sus, am considerat ca alegerea optima o reprezinta produsele bazate pe platforma Tuya (WiFi, ZigBee si Bluetooth), disponibile intr-o diversitate foarte mare, cu costuri relativ mici si cu proceduri de instalare si configurare foarte usoare.
Mai multe informatii despre produsele si platforma Tuya, dar nu numai, puteti gasi pe blogul nostru sau, desigur, contactandu-ne printr-unul dintre canalele disponibile: email, telefon, WhatsApp etc. Va stam cu placere la dispozitie!


Valorile dupa care ne ghidam sunt:

Integritate
Ne bazam pe integritate in toate relatiile cu clientii, furnizorii, statul, angajatii si toti cei cu care intram in contact pentru a castiga si intari increderea tuturor partenerilor nostri.

Profesionalism
Vrem sa inspiram incredere asumandu-ne responsabilitatea, actionand etic, bazandu-ne pe competente si incurajand comunicarea.

Constiintiozitate
Incercam sa tratam cu aceeasi atentie orice solicitare, de la orice client si ne straduim sa asiguram in conditii optime toate cerintele clientilor incepand de la stadiul de ofertare si pana la livrare si consultanta post livrare.

Parteneriate solide
Ne straduim sa cream relatii solide cu furnizorii nostri, care sa ne asigure suport tehnic rapid, termene de livrare cat mai scurte scurte si sigure, conditii de plata flexibile.

Flexibilitate
Suntem deschisi permanent propunerilor si cerintelor clientilor nostri, atat din punct de vedere tehnic, putand oferi solutii variate, cat si din punct de vedere comercial, unde facem tot posibilul pentru a ne incadra in bugetul si orizontul de timp alocat proiectului de catre beneficiari.

Majoritatea produselor din portofoliul nostru sunt fabricate in China (chiar am fi curiosi sa vedem, cel putin pe piata din Romania, produse smart fabricate altundeva!) si sunt comercializate sub marca proprie Home Vast, inregistrata la OSIM.

certificat inregistrare marca homevast

Importam doar produse pentru care producatorii chinezi au certificare CE si RoHS si, dupa caz, alte certificate in functie de domeniul de utilizare al produselor. De asemenea, am pastrat legatura doar cu acei furnizori cu care am putut avea o comunicare stransa in vederea imbunatatirii produselor si solutionarii eventualelor probleme de natura tehnica sau logistica.
Incercam sa testam cat mai minutios si noi produsele comercializate si, mai mult decat atat, putem spune ca circa 70-80% dintre tipurile de produse, le folosim si noi in casele noastre in mod curent.
Suntem pe piata din anul 2020, iar de atunci, portofoliul nostru de produse s-a modificat constant, renuntand la anumite produse care nu s-au dovedit fiabile, fie din testele proprii, fie pe baza review-rilor utilizatorilor.
Suntem o firma mica, 100% romaneasca, si credem cu tarie in valorile enumerate mai sus, iar clientii care ne-au trecut pragul ( online 🙂 ), ne place de asemenea sa credem, pot confirma asta.

0