Despre noi

Suntem o echipă tânără de ingineri şi programatori pasionaţi de tehnologie şi automatizări.
Vrem să arătăm tuturor cât de simplu de atins şi, credem noi, accesibile pot fi siguranţa, confortul şi distracţia pe care le vedem în filme şi pe care le credeam, până nu demult, de domeniul SF-ului.
Ne propunem să vă facem viaţa mai frumoasă cu ajutorul unor echipamente şi sisteme de calitate precum şi prin consultanţă şi suport tehnic, de la primul contact, până la obţinerea satisfacţiei.


Am pornit din pasiune pentru automatizari, gadgeturi si ideea de case inteligente si ne-am axat pe dorinta de a oferi o gama de produse cat mai variata, care sa permita utilizatorilor automatizarea intregii case, nu doar a unor procese sau functii.
Astfel, nu ne-am specializat pe un singur segment (de ex. iluminat, supraveghere sau senzoristica), ci veti gasi in gama noastra produse pentru automatizarea aproape a tuturor aspectelor unei locuinte (electrica, iluminat, securitate, confort, divertisment etc.).
Pe langa dezideratul de a acoperi toate functionalitatile unei locuinte, ne-am dorit si ca acest lucru sa poata fi realizat cat mai usor, pe cat posibil fara interventii asupra infrastructurii casei si cu necesitatea minima pentru un specialist.
Din aceastea rezulta atat costuri mai mici, cat si timp mai scurt de realizare a proiectelor pentru clientii nostri.
Tinand cont de cele de mai sus, am considerat ca alegerea optima o reprezinta produsele bazate pe platforma Tuya, disponibile intr-o diversitate foarte mare, cu costuri relativ mici si cu proceduri de instalare si configurare foarte usoare.
Mai multe informatii despre produsele si platforma Tuya, dar nu numai, puteti gasi pe blogul nostru sau, desigur, contactandu-ne printr-unul dintre canalele disponibile: email, telefon, WhatsApp etc. Va stam cu placere la dispozitie!


Valorile dupa care ne ghidam sunt:

Integritate
Ne bazam pe integritate in toate relatiile cu clientii, furnizorii, statul, angajatii si toti cei cu care intram in contact pentru a castiga si intari increderea tuturor partenerilor nostri.

Profesionalism
Vrem sa inspiram incredere asumandu-ne responsabilitatea, actionand etic, bazandu-ne pe competente si incurajand comunicarea.

Constiintiozitate
Incercam sa tratam cu aceeasi atentie orice solicitare, de la orice client si ne straduim sa asiguram in conditii optime toate cerintele clientilor incepand de la stadiul de ofertare si pana la livrare si consultanta post livrare.

Parteneriate solide
Ne straduim sa cream relatii solide cu furnizorii nostri, care sa ne asigure suport tehnic rapid, termene de livrare cat mai scurte scurte si sigure, conditii de plata flexibile.

Flexibilitate
Suntem deschisi permanent propunerilor si cerintelor clientilor nostri, atat din punct de vedere tehnic, putand oferi solutii variate, cat si din punct de vedere comercial, unde facem tot posibilul pentru a ne incadra in bugetul si orizontul de timp alocat proiectului de catre beneficiari.

0