DIVERTISMENT CA-N FILME

Doriţi să vă impresionaţi prietenii cu petreceri de neuitat sau preferaţi pur-şi-simplu o seara liniştită în familie vizionând un film sau ascultând o muzică relaxantă?
Puteţi avea toate astea, într-o experienţă digitală completă, printr-un sistem media centralizat, inteligent.


Petreceri de neuitat

Vă puteţi transforma casa într-un club sau într-un cinema doar cu un click pe telefon sau tabletă sau prin comandă vocală.
Puteţi asculta aceeaşi muzică în toată casa sau puteţi selecta melodii diferite în camere diferite. Puteţi asculta radioul, melodii din arhiva proprie sau accesând automat internetul.
Puteţi folosi sistemul audio pentru a reda notificări sau alarme în toată casa sau în anumite camere. Puteţi conecta, de asemenea, sistemul media la instalaţia de iluminat pentru a crea jocuri de lumini deosebite, în ton cu muzica sau aleatorii.


Cinema la tine acasă

Integraţi televizorul sau videoproiectorul în sistemul media inteligent, iar casa dumneavoastră se va transforma într-o sală de cinema: alegeţi vizionarea de pe un dispozitiv local, de pe internet sau de pe un canal TV, luminile în cameră îşi reduc treptat intensitatea sau se sting singure, draperiile se trag şi ele automat, rămânându-vă doar să apăsaţi butonul „Play” de pe telefon sau telecomandă sau, şi mai simplu, să îi spuneţi asistentului Google sau Alexa să pornească redarea, stând confortabil în fotoliu sau pe canapea.
Dacă ne gândim bine, am putea face ceva şi în privinţa floricelelor… 🙂

Contactaţi-ne pentru a vedea cât de simplu poate fi…

Alte articole strâns legate de acesta:

0