BUCURATI-VA DE CONFORTUL PE CARE IL VISATI

BUCURATI-VA DE CONFORTUL PE CARE L-ATI VISAT

Totul este mult mai simplu decat va imaginati. Fie ca este vorba despre iluminatul casei sau al curtii asa cum ati vazut in filme, fie ca doriti sa scapati de grija reglarii temperaturii la schimbarea anotimpurilor, a temperaturii exterioare sau in functie de orarul dumneavoastra, fie ca doriti sa scapati de grija irigarii gazonului sau a gradinii, toate acestea sunt acum realizabile.


Iluminatul inteligent

Doar cu ajutorul telefonului sau al tabletei sau prin comanda vocala puteti controla corpurile de iluminat din casa si din curte, centralizat sau individualizat,
puteti modifica intensitatea si culoarea luminii, puteti crea jocuri de lumini in cadrul diverselor evenimente si puteti defini nenumarate scenarii, de exemplu pentru iluminarea curtii sau a anumitor camere din casa odata cu lasarea intunericului, pentru aprinderea anumitor lumini atunci cand sunteti in vacanta pentru simularea prezentei si multe altele.


Automatizarea sistemului de umbrire

Obtineti si mai mult confort si intimitate si economisiti energie electrica si termica prin automatizarea draperiilor, jaluzelelor exterioare sau pergolelor.
Puteti controla sistemul de actionare al draperiilor, jaluzelelor sau pergolelor prin telefon, tableta sau prin comanda vocala sau puteti crea scenarii predefinite pentru inchiderea draperiilor pentru a urmari un film sau pentru a creea intimitate pe timpul noptii, pentru a lasa razele soarelui sa patrunda în camere dimineata prin deschiderea draperiilor, pentru inchiderea jaluzelelor în conditii de vreme rea etc.


Controlul climatizarii

Nu a fost nicicand mai simplu sa va bucurati de confortul termic mult visat.
Cu ajutorul sistemului inteligent puteti pastra temperatura dorita doar atunci cand sunteti acasa sau doar intr-o anumita camera daca asta doriti, reducand astfel considerabil consumul de energie.
Puteti creea multiple scenarii in functie de orarul in care sunteti acasa, de prezenta in camera, in functie de temperatura exterioara, centralizat sau individualizat pe fiecare camera, pe etaje sau pentru intreaga casa.
Toate acestea, desigur, cu ajutorul telefonului, al tabletei sau prin comanda vocala.


Irigat automatizat

Puteti uda gazonul, sera, gradina sau jardinierele si ghivecele cu flori fie ca sunteti acasa, la servici sau in vacanta. Sistemul inteligent va face asta pentru dumneavoastra in functie de anotimp, de zilele saptamanii, la anumite ore sau în functie de conditiile meteo.
Economisiti astfel apa, energie electrica si castigati timp liber.


Aspiratoare inteligente

Uitati de mare parte din rutina zilnica de igienizare a locuintei cu aspiratoarele inteligente, complet independente si controlabile de pe telefon sau tableta. Le puteti seta rute predefinite de deplasare pentru curatare sau le puteti lasa sa curete singure, automat, spatiul liber dintr-o incapere. Dupa descarcarea acumulatorului aspiratorul se va duce la statia de incarcare, iar dupa incarcare isi va relua automat activitatea, daca nu ii ordonati altceva. Puteti monitoriza de pe dispozitivul mobil, de oriunde v-ati afla, suprafata curatata deja, ruta parcursa, statusul bateriei si multe alte informatii.


Hranitoare automate

Trebuie sa plecati de acasa cateva zile nu aveti cu cine lasa animalul de companie? Faceti-va viata si mai comoda cu hranitoarele automate inteligente pentru animale de companie. Puteti seta cantitatea de mancare in functie de marimea animalului, programul de masa pe zile si ore, puteti interveni oricand de pe telefon sau tableta pentru modificarea cantitatii si/sau a programului, puteti accesa camera video incorporata pentru monitorizarea animalului si multe altele.


Contactati-ne pentru a vedea cat de simplu poate fi…

Vezi si celelalte articole strans legate de acesta:

0