DESPRE TUYASMART SI SMARTLIFE

DESPRE TUYASMART SI SMARTLIFE

TuyaSmart si SmartLife sunt aplicatii cu ajutorul carora pot fi controlate echipamente electrice si electronice inteligente prin intermediul dispozitivelor mobile cum ar fi telefoanele sau tabletele. Ambele aplicatii sunt disponibile pentru sistemele de operare Android si iOS.
Ambele sunt create de compania Tuya, diferenta constand in faptul ca SmartLife accepta si echipamente IFTTT.

In vremurile prezente, produsele electronice inteligente au devenit aproape o necesitate, nu doar un moft, si suntem in permanenta inconjurati de ele.
Mai mult decat atat, conceptul de case inteligente (smart houses), pe care le vedeam in urma cu nu foarte multi ani in filmele SF, a devenit tot mai uzitat in viata noastra de zi cu zi, fiind din ce in ca mai accesibil, chiar si utilizatorilor din Romania.
O astfel de casa inteligenta include o multitudine de echipamente electrice si electronice, la randul lor inteligente, iar aici apare o oarecare problema. Putini sunt producatorii care pot acoperi toata gama de echipamente pentru o casa inteligenta completa.
Majoritatea se axeaza pe un anumit domeniu al automatizarii casei, cum ar fi iluminatul sau securitatea, si fiecare producator livreaza echipamentele sale cu aplicatia proprie de control, neavand puterea financiara sa dezvolte si sa sustina un sistem complex de produse.
Pe de alta parte, toti utilizatorii isi doresc gama completa de echipamente, dar nu doresc zeci de aplicatii instalate pe telefon sau nenumarate interfete si adaptoare pentru a le controla si a le face sa comunice intre ele.
Aici intervin TuyaSmart si SmartLife. Acestea sunt aplicatii bazate pe tehnologia IOT (internet of things), pe care producatorii de echipamente inteligente o pot integra in sistemele lor.
Datorita portabilitatii deosebite ale acestor aplicatii, foarte multi proucatori au aderat la aceasta platforma, astfel ca in prezent utilizatorii pot gestiona echipamente de la producatori diferiti dintr-o singura aplicatie.
Tuya si SmartLife suporta in prezent becuri, intrerupatoare, prize, senzori, camere de supraveghere, aspiratoare si multe, multe altele.
Mai mult decat atat, atat Tuya, cat si SmartLife permit integrarea cu asistentul Google sau Alexa, oferind o experianta digitala completa, prin comenzi vocale si scenarii complexe.

TUYA SCREENSHOT
TuyaSmart screenshot

Caracteristici ale aplicatiilor TuyaSmart si SmartLife:

• Controlul echipamentelor electrice si electronice inteligente din casa de oriunde va aflati.
• Controlul echipamentelor de la mai multi producatori dintr-o singura aplicatie.
• Control vocal cu ajutorul asistentilor Google sau Alexa.
• Interconectarea mai multor echipamente. Acestea pornesc sau se opresc automat in functie de temperatura interioara/exterioara, de ora, locatie, alarme etc.
• Partajare foarte usoara a echipamentelor cu toti membri familiei.
• Primirea de notificari in timp real de la enzorii instalati.
• Instalare si utilizare extrem de facila a produselor compatibile cu TuyaSmart si SmartLife.

Din motivele enumerate mai sus, am ales in gama noastra, pe care o veti gasi pe site, doar produse compatibile TuyaSmart si SmartLife.

Pare complicat si descurajant? Nu e cazul, va vom ghida pas cu pas sau vom face chiar noi, daca doriti, configurarea initiala a echipamentelor achizitionate de la noi.

Contactati-ne pentru a vedea cat de simplu poate fi…

0